Gas, Water & Sanitair

Ook genoeg van uw oude toilet?

Wij denken met u mee voor de juiste oplossing van het kleinste kamertje in uw huis. Eerst een vrijblijvende en gratis offerte, dan gaan wij aan de slag voor u met uiteraard de beste materialen van nu, is de tegelzetter klaar dan monteren wij het sanitair voor u, en het eigentijdse kleinste kamertje heeft een nieuwe en perfect uitstraling.

Badkamer renoveren?

Bel ons gerust, wij komen vrijblijvend langs voor een advies en een gratis offerte ,of u nu het sanitair zelf koopt of wij leveren het, geen probleem. Het verleggen van water leiding en riool alsmede de centrale verwarming gebeurt allemaal door ons, met de modernste materialen, net als bij het toilet is de tegelzetter gereed monteren wij het sanitair af, en u kan heerlijk gaan genieten van een welverdiende douche en/ of bad in uw eigentijdse badkamer.

Nieuwe keuken gekocht of van plan te gaan kopen?

U kent het wel nieuwe keuken, maar wat doen we nu met al die leidingen die verlegd moeten worden? Geen nood u belt ons gewoon op en wij komen voor een vrijblijvend en gratis advies en offerte. Of nu de gasleiding aan de andere kant moet komen of de waterleiding verlegd moet worden geen probleem, met de modernste materialen gaan wij voor u aan de slag. Ook nog een nieuwe verwarming plaatsen of eventueel een kickspace in de plint u zegt het maar ook daar zorgen wij voor. Is de keuken geplaatst dan sluiten wij die voor u aan, zodat u als alles klaar is weer heerlijk kunt koken en genieten van uw nieuwe keuken.

Nu u dit allemaal gelezen hebt kunnen wij ons voorstellen, dat u nieuwsgierig bent geworden, naar ons. Stuur een mail met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.