Perslucht

Atlas Copco algemeen

Waarden

Onze waarden geven aan waar het merk Atlas Copco voor staat. Wat volgens ons nodig is om onze klanten van dienst te zijn. Onze waarden vormen de richtlijnen die aangeven hoe we onze doelgroepen het beste kunnen helpen. Deze waarden helpen ons om consequent te handeln en om een algemeen beeld van Atlas Copco naar voren te brengen. Op elk niveau, of het gaat om een technisch advies of een productbrochure

Interactief denken en handelen

Oplossingen ontstaan door communicatie, betere oplossingen door nóg betere communicatie. Als wij weten wat de klant van ons verlangt, dan kunnen wij samen werken aan de oplossing. Het verbeteren van productiviteit is te allen tijde ons doel. Wij van Atlas Copco staan steeds open voor iedere vraag.

Betrokken denken en handelen

Wij voeren niet alleen onze opdrachten uit, maar zetten ons in voor oplossingen die verwachtingen overtreffen. Onze manier van denken en handelen toont onze betrokkenheid ten opzichte van het milieu, onze klanten en collega´s. Het bewijs hiervoor zijn onze goede en langdurige relaties.

Innovatief denken en handelen

Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden ziet Atlas Copco als een plicht. Beproefde methodes volgen is goed, maar misschien zijn er betere te vinden. Het resultaat van deze manier van denken en handelen, komt tot uitdrukking in onze innovatieve producten die ver boven het gemiddelde uitstijgen. Op deze manier vormen onze producten de basis waarmee onze klanten hun productiviteit kunnen verhogen.

Airnet

Om een goed, energiezuinig en efficiënt gebruik van uw perslucht te garanderen is het juiste leidingsysteem van groot belang. AIRnet van Atlas Copco beidt hier voor u de juiste keus. Hier vindt u een aantal voordelen van AIRnet:

 • AIRnet maakt uitsluitend gebruik van niet-corrosieve materialen
  Dit geeft voor u geen risico op vervuiling en vermindert het netwerkonderhoud
 • Het gladde aluminium binnenoppervlak biedt vele voordelen
  Zo heeft u geen weerstand voor de luchtcirculatie, minimale drukval over het netwerk en dus geen energieverspilling
 • Snelle montage
  De aluminium buizen van AIRnet zijn licht en toch robust, eenvoudig door te snijden en kunnen veilig door een persoon zonder speciale training worden gemonteerd. De polymeenfittings maken een perfecte uitlijning mogelijk zoner lassen, lijmen of krimpen. Buizen tot 25 mm (1”) kunnen met de hand worden vastgedraaid en zijn direct luchtdicht. Het systeem kan direct na de montage onder druk worden gebracht, waardoor de uitvaltijd tot een absoluut minimum beprekt blijft.
 • Complete oplossing
  Het AIRnet-persluchtleidingnet is een complete oplossing van bron tot productie, dankzij de hoogwaardige aluminiumbuizen, het uitgebreide assortiment fittings met diameters van 20 t/m 80 mm (3/4” t/m 3”)en de vele speciale gereedschappen, steunen en bussen.
 • Metaal met een hoge weerstand
  Het AIRnet-leidingnet is bestand tegen corrosie, mechanische schokken, temperatuurschommelingen en verschillende weeromstandigheden.
 • Flexibele aansluiting
  Dankzij de schroefdraadverbindingen, de reinheid van het systeem en de eenvoudige demontage van AIRnet-producten, zijn deze volledig herbruikbaar, snel uit te breiden en geven zij u de volledige controle over uw netwerk.